Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zásady ochrany osobních údajů

Inzerce

Auto Inzeráty Celkem: 314142
Za 24 hodin: 13868


Děti Inzeráty Celkem: 191494
Za 24 hodin: 4827


Dům a zahrada Inzeráty Celkem: 87459
Za 24 hodin: 2694


Elektro Inzeráty Celkem: 55257
Za 24 hodin: 1745


Foto Inzeráty Celkem: 10162
Za 24 hodin: 371


Hudba Inzeráty Celkem: 14846
Za 24 hodin: 514


Knihy Inzeráty Celkem: 52530
Za 24 hodin: 1335


Mobily Inzeráty Celkem: 20835
Za 24 hodin: 1117


Motorky Inzeráty Celkem: 47916
Za 24 hodin: 1718


Nábytek Inzeráty Celkem: 64285
Za 24 hodin: 2335


Oblečení Inzeráty Celkem: 120467
Za 24 hodin: 3122


PC Inzeráty Celkem: 38908
Za 24 hodin: 1636


Práce Inzeráty Celkem: 6730
Za 24 hodin: 555


Reality Inzeráty Celkem: 38083
Za 24 hodin: 1113


Služby Inzeráty Celkem: 8561
Za 24 hodin: 551


Sport Inzeráty Celkem: 64477
Za 24 hodin: 1875


Stroje Inzeráty Celkem: 53912
Za 24 hodin: 2065


Vstupenky Inzeráty Celkem: 2375
Za 24 hodin: 83


Zvířata Inzeráty Celkem: 40164
Za 24 hodin: 1644


Ostatní Inzeráty Celkem: 115821
Za 24 hodin: 3085




Zásady ochrany osobních údajů


Bazos.cz je inzertní server provozovaný fyzickou osobou - Radim Smička, Dubany 17, Vrbátky, 798 12, IČO 65773551 dále jen Provozovatel.


Zpracování osobních údajů

1. Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

2. Pro účely užívání služby Serveru a Mobilní aplikace Inzerentem a Zájemcem, zejména vkládání Inzerátů a zprostředkování kontaktu mezi Inzerentem a Zájemcem, je Provozovatel oprávněn zpracovávat osobní údaje Inzerenta a Zájemce nebo osobní údaje poskytnuté či zadané Inzerentem či Zájemcem při užívání Serveru (email, telefon, ipadresa, cookie, inzertní ID u mobilní aplikace, popisné a fakturační údaje u plateb).

3. Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro splnění smlouvy, na jejímž základě Inzerent a Zájemce užívají služby Serveru a Mobilní aplikace, a jejíchž smluvní stranou je Inzerent nebo Zájemce, jako subjekt osobních údajů.

4. V konkrétních případech může Provozovatel zpracovávat osobní údaje nad rámec čl. 2. a 3. Podmínek, pokud je takovéto zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů Provozovatele nebo třetích osob, a to vždy v souladu se zákonnými požadavky na zpracovávání osobních údajů.

5. Uživatel souhlasí ve smyslu zákona o některých službách informační společnosti s tím, že Provozovatel je oprávněn zasílat Uživateli jakékoli zprávy, obsahující informace o novinkách, které Bazos nabízí.

6. Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají.

7. Veškeré informace o vkládaných inzerátech, emailech, telefonech jsou po půl roce od vložení vymazány. Platební údaje, faktury jsou archivovány po dobu tří let.


Kontakt: podpora@bazos.cz

©2020 Bazoš - Inzerce, Bazar
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS, Mobilní verze
Inzeráty celkem: 1348424, inzerce za 24 hodin: 46253

Ostatní země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko