Co: PSČ (místo): Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zásady ochrany osobních údajů

Inzerce

Auto Inzeráty Celkem: 289983
Za 24 hodin: 17255


Děti Inzeráty Celkem: 192762
Za 24 hodin: 5702


Dům a zahrada Inzeráty Celkem: 69223
Za 24 hodin: 2380


Elektro Inzeráty Celkem: 43013
Za 24 hodin: 1943


Foto Inzeráty Celkem: 9030
Za 24 hodin: 391


Hudba Inzeráty Celkem: 11845
Za 24 hodin: 492


Knihy Inzeráty Celkem: 32905
Za 24 hodin: 794


Mobily Inzeráty Celkem: 21167
Za 24 hodin: 1293


Motorky Inzeráty Celkem: 39417
Za 24 hodin: 1531


Nábytek Inzeráty Celkem: 55642
Za 24 hodin: 2307


Oblečení Inzeráty Celkem: 114839
Za 24 hodin: 3244


PC Inzeráty Celkem: 35959
Za 24 hodin: 2007


Práce Inzeráty Celkem: 6079
Za 24 hodin: 533


Reality Inzeráty Celkem: 45586
Za 24 hodin: 1996


Služby Inzeráty Celkem: 5628
Za 24 hodin: 618


Sport Inzeráty Celkem: 57967
Za 24 hodin: 2549


Stroje Inzeráty Celkem: 44095
Za 24 hodin: 2175


Vstupenky Inzeráty Celkem: 3123
Za 24 hodin: 284


Zvířata Inzeráty Celkem: 39354
Za 24 hodin: 1891


Ostatní Inzeráty Celkem: 90231
Za 24 hodin: 2906




Zásady ochrany osobních údajů


Bazos.cz je inzertní server provozovaný fyzickou osobou - Radim Smička, Dubany 17, Vrbátky, 798 12, IČO 65773551 dále jen Provozovatel.


Zpracování osobních údajů

1. Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

2. Pro účely užívání služby Serveru a Mobilní aplikace Inzerentem a Zájemcem, zejména vkládání Inzerátů a zprostředkování kontaktu mezi Inzerentem a Zájemcem, je Provozovatel oprávněn zpracovávat osobní údaje Inzerenta a Zájemce nebo osobní údaje poskytnuté či zadané Inzerentem či Zájemcem při užívání Serveru (email, telefon, ipadresa, cookie, inzertní ID u mobilní aplikace, popisné a fakturační údaje u plateb).

3. Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro splnění smlouvy, na jejímž základě Inzerent a Zájemce užívají služby Serveru a Mobilní aplikace, a jejíchž smluvní stranou je Inzerent nebo Zájemce, jako subjekt osobních údajů.

4. V konkrétních případech může Provozovatel zpracovávat osobní údaje nad rámec čl. 2. a 3. Podmínek, pokud je takovéto zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů Provozovatele nebo třetích osob, a to vždy v souladu se zákonnými požadavky na zpracovávání osobních údajů.

5. Uživatel souhlasí ve smyslu zákona o některých službách informační společnosti s tím, že Provozovatel je oprávněn zasílat Uživateli jakékoli zprávy, obsahující informace o novinkách, které Bazos nabízí.

6. Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají.

7. Veškeré informace o vkládaných inzerátech, emailech, telefonech jsou po půl roce od vložení vymazány. Platební údaje, faktury jsou archivovány po dobu tří let.


Kontakt: podpora@bazos.cz

©2018 Bazoš - Inzerce, Bazar
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS, Mobilní verze
Inzeráty celkem: 1207848, inzerce za 24 hodin: 52291

Ostatní země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko