Pozor neexistuje nic jako Bazoš platba nebo Bazoš kurýr. Pokud Vás kontaktuje uživatel, že platbu zašle na Vaši kartu, jedná se o podvod a v žádném případě číslo karty nesdělujte.

Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zásady ochrany osobních údajů

Inzerce

Auto Inzeráty Celkem: 340887
Za 24 hodin: 18975


Děti Inzeráty Celkem: 221836
Za 24 hodin: 5048


Dům a zahrada Inzeráty Celkem: 97756
Za 24 hodin: 3534


Elektro Inzeráty Celkem: 65182
Za 24 hodin: 2038


Foto Inzeráty Celkem: 11324
Za 24 hodin: 422


Hudba Inzeráty Celkem: 16564
Za 24 hodin: 555


Knihy Inzeráty Celkem: 56873
Za 24 hodin: 1185


Mobily Inzeráty Celkem: 25685
Za 24 hodin: 1389


Motorky Inzeráty Celkem: 50433
Za 24 hodin: 2014


Nábytek Inzeráty Celkem: 70118
Za 24 hodin: 2680


Oblečení Inzeráty Celkem: 138365
Za 24 hodin: 3226


PC Inzeráty Celkem: 45946
Za 24 hodin: 2317


Práce Inzeráty Celkem: 7850
Za 24 hodin: 889


Reality Inzeráty Celkem: 30578
Za 24 hodin: 1781


Služby Inzeráty Celkem: 9615
Za 24 hodin: 887


Sport Inzeráty Celkem: 69439
Za 24 hodin: 2375


Stroje Inzeráty Celkem: 59630
Za 24 hodin: 2924


Vstupenky Inzeráty Celkem: 740
Za 24 hodin: 44


Zvířata Inzeráty Celkem: 38358
Za 24 hodin: 1729


Ostatní Inzeráty Celkem: 142440
Za 24 hodin: 3650




Zásady ochrany osobních údajů


Bazos.cz je inzertní server provozovaný fyzickou osobou - Radim Smička, Dubany 17, Vrbátky, 798 12, IČO 65773551 dále jen Provozovatel.


Zpracování osobních údajů

1. Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

2. Pro účely užívání služby Serveru a Mobilní aplikace Inzerentem a Zájemcem, zejména vkládání Inzerátů a zprostředkování kontaktu mezi Inzerentem a Zájemcem, je Provozovatel oprávněn zpracovávat osobní údaje Inzerenta a Zájemce nebo osobní údaje poskytnuté či zadané Inzerentem či Zájemcem při užívání Serveru (email, telefon, ipadresa, cookie, inzertní ID u mobilní aplikace, popisné a fakturační údaje u plateb).

3. Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro splnění smlouvy, na jejímž základě Inzerent a Zájemce užívají služby Serveru a Mobilní aplikace, a jejíchž smluvní stranou je Inzerent nebo Zájemce, jako subjekt osobních údajů.

4. V konkrétních případech může Provozovatel zpracovávat osobní údaje nad rámec čl. 2. a 3. Podmínek, pokud je takovéto zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů Provozovatele nebo třetích osob, a to vždy v souladu se zákonnými požadavky na zpracovávání osobních údajů.

5. Uživatel souhlasí ve smyslu zákona o některých službách informační společnosti s tím, že Provozovatel je oprávněn zasílat Uživateli jakékoli zprávy, obsahující informace o novinkách, které Bazos nabízí.

6. Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají.

7. Veškeré informace o vkládaných inzerátech, emailech, telefonech jsou po půl roce od vložení vymazány. Platební údaje, faktury jsou archivovány po dobu tří let.


Kontakt: podpora@bazos.cz

©2021 Bazoš - Inzerce, Bazar
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS, Mobilní verze
Inzeráty celkem: 1499619, inzerce za 24 hodin: 57662

Ostatní země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko