Co: PSČ (místo): Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zásady ochrany osobních údajů

Inzerce

Auto Inzeráty Celkem: 267927
Za 24 hodin: 15537


Děti Inzeráty Celkem: 165586
Za 24 hodin: 4965


Dům a zahrada Inzeráty Celkem: 60116
Za 24 hodin: 2259


Elektro Inzeráty Celkem: 44805
Za 24 hodin: 1978


Foto Inzeráty Celkem: 9460
Za 24 hodin: 425


Hudba Inzeráty Celkem: 12034
Za 24 hodin: 541


Knihy Inzeráty Celkem: 31900
Za 24 hodin: 851


Mobily Inzeráty Celkem: 22004
Za 24 hodin: 1321


Motorky Inzeráty Celkem: 37338
Za 24 hodin: 1589


Nábytek Inzeráty Celkem: 50248
Za 24 hodin: 2074


Oblečení Inzeráty Celkem: 110320
Za 24 hodin: 3357


PC Inzeráty Celkem: 35426
Za 24 hodin: 2034


Práce Inzeráty Celkem: 5015
Za 24 hodin: 536


Reality Inzeráty Celkem: 42667
Za 24 hodin: 1855


Služby Inzeráty Celkem: 5722
Za 24 hodin: 659


Sport Inzeráty Celkem: 61515
Za 24 hodin: 2760


Stroje Inzeráty Celkem: 43211
Za 24 hodin: 2319


Vstupenky Inzeráty Celkem: 2937
Za 24 hodin: 278


Zvířata Inzeráty Celkem: 33224
Za 24 hodin: 1603


Ostatní Inzeráty Celkem: 89524
Za 24 hodin: 2848




Zásady ochrany osobních údajů


Bazos.cz je inzertní server provozovaný fyzickou osobou - Radim Smička, Dubany 17, Vrbátky, 798 12, IČO 65773551 dále jen Provozovatel.


Zpracování osobních údajů

1. Provozovatel postupuje při zpracování osobních údajů v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a zákonem, který tento zákon ve smyslu provedení výše uvedeného nařízení nahradí, zákonem č. 480/2004 b., o některých službách informační společnosti, zákonem č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích a dalšími právními předpisy upravující ochranu osobních údajů.

2. Pro účely užívání služby Serveru a Mobilní aplikace Inzerentem a Zájemcem, zejména vkládání Inzerátů a zprostředkování kontaktu mezi Inzerentem a Zájemcem, je Provozovatel oprávněn zpracovávat osobní údaje Inzerenta a Zájemce nebo osobní údaje poskytnuté či zadané Inzerentem či Zájemcem při užívání Serveru (email, telefon, ipadresa, cookie, inzertní ID u mobilní aplikace, popisné a fakturační údaje u plateb).

3. Takové zpracování osobních údajů je zákonné, jelikož je nezbytné pro splnění smlouvy, na jejímž základě Inzerent a Zájemce užívají služby Serveru a Mobilní aplikace, a jejíchž smluvní stranou je Inzerent nebo Zájemce, jako subjekt osobních údajů.

4. V konkrétních případech může Provozovatel zpracovávat osobní údaje nad rámec čl. 2. a 3. Podmínek, pokud je takovéto zpracování nezbytné pro účely oprávněných zájmů Provozovatele nebo třetích osob, a to vždy v souladu se zákonnými požadavky na zpracovávání osobních údajů.

5. Uživatel souhlasí ve smyslu zákona o některých službách informační společnosti s tím, že Provozovatel je oprávněn zasílat Uživateli jakékoli zprávy, obsahující informace o novinkách, které Bazos nabízí.

6. Na našich webových stránkách se zobrazují reklamy poskytované reklamními společnostmi třetí strany. Tyto společnosti mohou používat údaje (nikoli však jméno, adresu, e-mailovou adresu a telefonní číslo) o vašich návštěvách těchto i jiných webových stránek k poskytování reklam na zboží a služby, které vás zajímají.

7. Veškeré informace o vkládaných inzerátech, emailech, telefonech jsou po půl roce od vložení vymazány. Platební údaje, faktury jsou archivovány po dobu tří let.


Kontakt: podpora@bazos.cz

©2019 Bazoš - Inzerce, Bazar
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS, Mobilní verze
Inzeráty celkem: 1130979, inzerce za 24 hodin: 49789

Ostatní země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko